med vilja klarar man allt.

Jag skulle vilja tillängna det här inlägget till en av mina närmsta vänner, min kollega, min hat-kärlek, min tredje halva av ALI, min förebild.
Amanda Spiik.
Vilken människa!

Idag slog tanken mig, att det finns nog ingen människa som jag ser upp till så mycket som jag gör till henne, hon är min klippa,

Har aldrig mött någon som är så driven,  har sån vilja, och verkligen alltid vill prestera och göra sitt bästa som hon gör,

Det bara slog mig nu, som en blixt i trädet att om jag inte hade mött henne, så hade jag nog aldrig varit där jag är idag på alla plan i livet, det är hon som får mig att tro på mig själv, att vilja göra mitt bästa och lite till. 
Det är Amanda jag ringer när jag stöter på mina problem och har mina bekymmer, jag skulle egentligen kunna fråga vem som helst, men det är nog det att jag vill höra det från henne att jag gör rätt, att jag tar rätt beslut och gör det som hon skulle göra, 
Sen att hon alltid svarar, när som helst på dygnet, i alla tillstånd och vad hon än gör, och orkar med att jag tjatar om samma sak tre gånger, söker min bekräftelse tusen gånger om samma sak är nog bara för att det är en trygghet för mig, att kunna känna att jag vågar fråga om hjälp, jag vågar ställa dumma självklara frågor utan att det är något konstigt med det hela, 
Alltid är det något nytt jag får lära mig, och jag har aldrig varit den som har velat ställa frågor, visa att jag inte kan, helst vill jag kunna allt och aldrig behöva yttra mig, men tack vare min fina vän så har jag lärt mig att det lönar sig att vara öppen. 

Tack för att du pushar mig att vara nogrann, göra allting rätt, alltid svarar klokt på mina frågor, alltid finns där för mig, för att du är någon jag kan se upp till och framförallt för att du är en sån fin vän som i ur och skur får mig att skratta, le och se möjligheter i allt.

Att se dig lägga ner sån energi i allt du gör, gör mig inte bara orolig över din hälsa haha, 
Det motiverar mig även att jag en dag ska bli lika bra som du är. 

Jag älskar dig Amanda, och är stolt över att få vara din vän. 

Tack för mig.  






Tänk om alla arbetsplatser hade en Spiik och en Larsson, vilket ställe!


Fler på min ska vi hänga någon dag lista;

Casper
Byman
Amanda Spiik
Moder Nansing
Edvinsson
Charlie
Rebecka Marcher + Amanda Belin & c/o
Jenny
Tillochmed så jag känner att jag vill hitta på något på fritiden med Fru Nilsson alltså,


- Ni kanske kan ringa någon gång, jag lovar att svara.
Saknar er iallafall,

Jag är den där tjejen som ni en gång var kompis med, ganska rolig och snäll för det mesta,
ah ni vet hon.


Kaffe någon dag kanske?

Förhoppningsvis har ni kvar mitt nummer, slå en pling!

 





















Lite randombilder såhär på kvällskvisten.

Nu ska jag bada!


Min finaste gudson



Hej Elias.
Tänkte bara säga att din gudmor saknar dig massor, och din mamma också.
Ska vi hänga någon dag?

♥♥♥


Morsning Korsning.

Jag ha kommit på att jag nog är en stängningstjej, fast bara lite.
Det har sin charm det här med att stänga, det är liksom nästan lite mysigt att bara gå runt och dona med allt som ska göras, samtidigt som man småpratar om saker som man annars aldrig skulle göra typ,
Visst att det är lite enformigt att varje kväll göra precis samma saker, vid nästan precis samma tidpunkt, osv. Fast när man har gjort tre stängningar av sex så börjar ju kroppen ställa in sig ordentligt, och då är man ju typ som batman när man gör bingen, räknar sin waste, räknar fyrahundrafemtio ostskivor som man sedan slänger i den där papperskorgen som alltid står på samma plats och alltid kommer göra,
Gud vad jag bara är virrig nu, men ni som fattar, ni fattar, ni som inte fattar, försök inte, för ni kommer endå inte fatta.

Idag har jag alltså stängt,
Med Madds och Sanna, gick ju faktiskt riktigt bra måste jag säga, dagens bästa var att vi hade pepprat hockeyrush hela kvällen, SÅ FICK VI JU VETA ATT DOM INTE ENS SPELAR HEMMA IKVÄLL! Kanske hur bra som helst, inte för vår försäljning dock, men det gjorde ju så att vi blev klara i tid och hade lite tid över till å pyssla med lite uppfyllnad, putsa lite extra och bara vara.

Det värsta med att stänga är ju faktiskt när man kommer hem,
jag måste varva ner i typ, tre timmar innan jag kan gå och lägga mig? Och jag kommer alltid på att jag borde bada istället för att duscha, jag borde lyssna på p3 och läsa skvallertidningar, vika mina strumpor i färgordning, ah inte riktigt men typ..
Lättast är väl när man är ledig dagen efter en stängning, då behöver man inte känna någon panik att man inte sover, utan då kan man i lugn och ro somna, och sen kliva upp när man vill dagen efter.

Jag ska sluta klaga, jag älskar ju faktiskt mitt jobb, och är lyckligt lottad över att jag har ett,

På torsdag infaller min nästa lediga dag, då blir det tvätta, (okej, mormor ska tvätta) sen tror jag vi ska ut och hoppa i sängar och hälsa på Bumbi på hans stora dag, hahah, får ju självklart inte glömma att det är LÖÖÖN, så kan hända att det blir å strosa lite och titta, bara titta på lite kläder,
Nu kom jag på att jag har ett paket med sommarkläder inför Grekland att hämta ut, som har legat på posten ett tag, vilken lycka det blev!
Ska nog kanske även ta tag i att tvätta min pärla till bil, den är skitig och rostig :( Lillebebisbilen då,
Jaja, det blir en fullspäckad dag iallafall, och det gillar vi!

Nu ska jag ta och bada, läsa lite, varva ner och dricka té. fantastiska tisdag!

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter,

På återseende.
/L.



Underbara älskade sommar,


Make the way in life you want to walk.






... I will walk with you,
Jag älskar dig Jennifer.

Ledig måndag igen.

Hej och godkväll.

Ser egentligen ingen mening med att berätta om min dag, för det har inte hänt så mycket?
Blev väckt typ sju, okristen tid när man har sovit i tre timmar, tycker jag räddade det ganska bra endå och blev inte SÅ arg som jag trodde jag skulle vara, tjejen med morgonhumöret signar in liksom.
Skjutsade iväg Mandy, Sebbe och Andreas till deras jobb, sen åkte jag hem.
Tänkte göra något produktivt idag, men så blev det ju självklart inte, pladdrade i telefonen med jennifer i en timme typ, Min stjärna <3 och sen sov jag halva dagen. Heja heja!

När jag vaknade, vid fyra, så kom Jennifer och Andreas hit, så åkte vi och käkade lite på jobbet, hälsade på favoriter, Till min glädje så var Anna LYCKA Larsson där, turdaaag!

När vi var mätta i magen och glada så begav vi oss och hämtade bumbi, åkte hem till bästa bögkompisarna och tänkte titta på film, fast då kom ju en viss åsna och var tvungen att förstöra allt, såklart! Att man aldrig slutar förvånas?
Jag bestämde mig för att ta tag i min kväll endå, smsade lite och fick napp, så nu är det bigbrother och film som gäller, och om jag är vaken ska jag nog ta mig ut och köra lite taxi och hämta stängarna ikväll, det visar sig.
Antagligen är jag vaken eftersom jag sov till fyra idag, herregud, skärpning och rutiner Emelie, shape up!

Nu börjar det här bli ointressant och lite tråkigt,
Imorgon börjar min stängningsvecka, vi har gapbuster att ta och hockeyruscher att ta oss an,
Always look on the bright side of life som två visa människor en gång sa,
vi kör bara!

Vi hörs å ses när vi ses å hörs!
På återseende.

/L.


Lycklig

Jag älskar mina vänner, skulle verkligen aldrig klara mig utan er <3
Tack.


Ledig måndag

Min dag kan beskrivas med ett ord, - Sömn.
Har sovit hela dagen, behövligt - Ja! Tråkigt - Ja!

Imorgon är det dags för jobb igen, 07.45-17 tisdag, onsdag, somsagt.

Längtar superdupermegamycket till helgen, den ska spenderas med Jennifer, Kommer bli hur bra som helst,

Jaha, ett bad kanske?
Blah,

På återssende.
/L.



Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet,

Hej hej välkommen!


Igår vaknade jag upp, och mådde som jag förtjänade, ni vet när man känner sig så sliten och sunkig som man gör ibland när man gått lite för hårt ut? Iallafall, jag mådde bajs, eller, jag mådde inte så dåligt, men jag var trött, flottig i håret och sliten, skitsamma, ni som fattar, fattar.
Ansvarsfull som jag är så åkte jag och tog mig ann ett arbetspass, jag hade ont i ryggen och mådde bajs, men tillsammans är vi bäst och vi alla höll humöret uppe och var fantastiska, som alltid!

Åkte hem och tog mig ett bad, (det var det bästa på hela helgen),
Skyndade mig, klädde på mig, ja å allt man gör när man har badat/duschat,
åkte och plockade upp Andreas, sen for vi vidare och hämtade bästa bästa bästa bäver, och sen begav vi oss mot stockhooolm, bara lite spontant sådär.
Det gick bra, det var lite halt, jag såg ingenting, men vi var glada endå.
Skönt att få göra någonting annat än att bara sitta hemma och titta i väggen, visst, jag var så jävla trött och trodde att jag skulle somna och köra av vägen flera gånger, men jag safeade upp det med lite kaffe. Bring it.

När vi kom tillbaka till gefle så blev alla avsläppta och jag fick åka hem och sova, Okej, det var det bästa på hela helgen, så underbart, att jag somnade på soffan är väl en annan femma? Kan Spiik tycka att det är skönt kan väl jag? Men min soffa är bäst, så det gör inget.

Nu sitter jag här, har jätteont i magen, och min förkylning är tillbaka, jahapp, here we go again, är ledig idag, sen väntar två öppningar sen leeedig helg, då blir det festligheter och mys med alla som vill orkar och behagar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ta en alvedon och försöka ta mig ut, alternativt vila bort min värk och smärta, den sög ju.

Annars då? Hur leker livet?

 

På återseende.

/L.



- Snö suger.


RSS 2.0