Imorgon kommer bli den bästa road-tripen..

Hejhopp!
Är hemma nu efter en kvälls jobb, härligt!

Hittade ett par skor på stan idag, jag har suktat efter dom sen dom kom, men då kostade dom 600, det sved för mycket i min plånbok då, så jag fick nöja mig med att bara titta.
Men idag fick dom bli mina, för ynka 199 kronor, sen att dom är en storlek för stor gör ingenting, köpte någon jävla gummigrej till för 49 kronor så det är kalasbra!
Och att Mamma lovat att betala min outfit till dopet och festen på lördag är ju kanske det bästa jag varit med om!





Som vanligt så gör inte bilderna sig rättvisa, eftersom sakerna på skon är guld å silver, inte brons som det ser ut som.
 Men dom är snygga, jag blir lika lång som en flaggstång. Men vi kör bara!


Imorgon ska vi åka till Uppsala,  Jag, Nils, Carl-Henrik, Sanna och Joel.
vi ska hyra en bil och ta en liten tur och utforska stan där, kommer bli superkul! Kom ju på att jag lovade att köra dom igår, sen lovade jag Viktoria idag att vi skulle till valbo imorgon! :( Känner mig dum nu, Förlåt bästa Vik<3
Så det ska iallafall bli spännande, Jag som är så rädd å köra nya bilar, men går säkert bra.
Ska ju få köra värsta lyxbilen nästan!



(Alla nya bilar är för mig lyxbilar) Haha!

Det sista mamma sa till mig idag var;
Kom ihåg nu Emelie att du kommer inte att köra en långtradare eller en hummer, utan den är bara lite längre än våran bil! Och den är lika bred, så du inte blir nervös när du ska fickparkera.

Haha! Fickparkera, jag? Hahahaha!

Nej nu blev det för jobbigt och skriva.
Tar med mig kameran så ni kan väl förhoppnigsvis vänta er lite snyggisbilder imorgon!
På återseende.
 /L.

Mamma är så rolig.

After Dop/ Personalfest
Plats:Hos Lilly
Tid:den 27 mars 2010 20:00
Carina Liljedahl gillar detta.
Carina Liljedahl
Carina Liljedahl
Fin bild,,,,,,,,,,,,,,,puss
Igår kl. 18:44 ·
Carina Liljedahl
Carina Liljedahl
Kommer jag oxå! Kul,
Igår kl. 19:50 ·
Carina Liljedahl
Carina Liljedahl
Men ursäkta,Kommer denna tillställning med spyor och dans på bordet tilldra sej på Fredriksdalvägen??????Blir mörkrädd iså fall!
Igår kl. 19:52 ·

Legolas



Tänk om jag också kunde vara såhär söt när en jobbig tant spökar ut mig och gör så att jag ser ut som Legolas <3


det vackraste jag vet..

Jag har nu klurat i veckor, dagar, timmar, på hur mitt tal ska se ut på lördag.
Duktig som jag är så har jag lovat att hålla ett tal, men det tar bara slut i huvudet, jag vill säga så mycket som jag inte får ner med ord!
Kanske bara ska improvisera? Men då kanske det blir pannkaka av det bara?
Eller så sviker jag och tar bort det här med att hålla tal helt och hållet?
Eller så skriver jag ner allt jag vill säga och pratar i tre timmar i streck?
fan vad svårt det ska vara.
Kommer väl sitta här på fredagnatt och då lossnar det väl och då kommer orden som på löpande band, jag hoppas på det.

Snart ska jag åka och jobba.
Vi hörs.

ego.





 


Glamourama

Hejhej godkväll!

Nu är jag hemkommen efter en nästan heldag med bästa Vik och Elias.
Åkte somsagt och hämtade min syster efter hennes skola, lämnade henne hemma, skjutsade mamma till jobbet, och sen hämtade jag upp Elias och Viktoria.
Mötet hos prästen gick jättejättebra, hon var supermysig och trevlig och jag kommer att få mitt lugna stillsamma anonyma lilla dop med dom närmaste, det känns bra!

Efter det åkte vi hem till dom och lämnade bilen, och hämtade vagnen och tog en iskall promenad till stan och käkade middag,
bla bla bla..
Sen gick vi hem till dom igen, så kom Emilie dit, så planerade vi lördagens bravader som kommer bli hur roligt som helst!

Sen fick jag uppleva hur det känns att skrapa rutorna på en iskall snötäckt jävla bil, och sätta sig i en iskall bil och skaka alla ben i kroppen i hundra år.
Hämtade mamma och sen åkte jag hem.
 
Nu sitter jag här och ska ta och hoppa in i duschen, har världens blåsa i munnen, vid kinden liksom. gör så ont och är obehagligt. Är väl munherpes eller någon annan könssjukdom jag fått, man vet aldrig med den här världen längre, snart blir man väl sjuk av att borsta tänderna med fel borste liksom.

Äsch.
Ska ladda in lite bilder från min kamera nu, visar väl sig om det hamnar några här.
På återseende.
/L.

Hur vet man att man är lycklig?

Hej hej välkommen!
Nu är jag hemma på lite rast och vila, ska snart bege mig ut i snövädret och hämta Viktoria och Elias.
Mamma hämtade mig efter skolan, så åkte vi och lämnade henne så jag kunde låna bilen, vägrar gå i det här vädret liksom! Och bästa Viki och Elias ska följa med mig så jag slipper gå ensam, mycket bra!

Nu när Viktoria skrivit ut det på sin blogg så kan jag också göra det,
anledningen till att jag ska döpa mig är för att jag ska vara gudmor åt världens finaste Elias, Och eftersom jag inte är döpt så måste jag göra det nu, känns ju en smula flummigt alltså, men vad gör man inte?
Jag kommer ju vara världens gladaste och mest stolta gudmor och göra allt för lille donis, Åh! Jag är så glad! :) Sånt himla fint hedersuppdrag kan man nästan kalla det.
Han ska vara stolt över att ha mig som gudmor, så det här tar jag minsan på fullaste allvar.
Stackars honom om någon skulle kasta sand på honom på dagis, eller mobba honom i skolan (inte för att jag tror att han kommer bli mobbad på något sätt, haha men man vet ju aldrig!) Då kommer Tant Emelie komma dit och röra om i luckan, bråkar man med Andersson/El Eter så bråkar man med Liljedahl liksom.
Haha, gud, jag låter som ryska maffian eller något, nu var det ju inte riktigt så jag menade, men förhoppningsvis förstår ni vad jag menar, gör ni inte det så får ni fråga någon som vet.

Så nu ska jag ta och borsta håret och kanske sätta på mig en skjorta och kavajbyxor så jag ser lite anständig ut? Haha, nej orka, Prästen får ta mig som jag är, lite tovig i håret och allmänt sliten och trött på livet sådär.

Nu ska jag avrunda.

På återseende.
/L.




12

Godmorgon!
Tänkte bara kika in och säga hej.
Ska till skolan om en liten stund, men jag sov hos mamma och hade ingen mobil med mig, så jag åkte tidigare hem imorse, skönt skönt!

Nu sitter jag och äter frukost, för den som undrar så äter jag två hårdmackor med skinka och senap på, (Ja jag vill ha julmat, typ; nyss!) Och så dricker jag en kopp kaffe med MJÖLK.
Intressant.
Nu gick det överstyr här, med detaljer tycker jag....... Lite Jennifer stajlllllliksom.,

Idag har vi temadag: Mobbning, då jag, Jennifer och SandraP känner oss väldigt hemma inom detta område så ska vi självklart gå dit och briljera lite, om vi har/är mobbare eller är/blivit mobbade låter jag er klura på själv.

Nu ska jag ta och lägga på en rem här så jag kommer iväg någongång.
Vi hörs!

På återseende.
/L.





bad boys

God kväll!
Nu blir ni väl allt glada när världens roligaste tjej visar sig i rutan för andra gången på två dagar? Herregud! Vilken framgång.

Som ni kanske sett, eller ser, eller kommer att se så har Mr.Byman skrivit det kanske mest ointressanta inlägget i min blogg någonsin, men det var ändå rart att ta sig tiden tycker jag.
Tack och bock.

Idag har jag jobbat, 12-19, härligt! Har stått i köket hela dagen, och det har varit KUL MED OMVÄXLING! Superglad.
Sen åkte jag hem, duschade i 40 minuter kanske, så jävla skönt! Sen kom Christian hit, så tittade vi på Johan Falk, (den var jättedålig) Jag förstod ingenting.. Sen åkte han hem, så nu är det lugnt och skönt igen.
Men det var trevligt med lite besök såhär på kvällskvisten, inte ofta det händer att någon vill hälsa på mig mitt ute i skogen.

Nu ska jag påbörja min insomning, känner att ögonlocken börjar bli tunga.
Imorgon är det skola, fantastiskt.

Känner att det här nästan slog Chris inlägg i uttråkning nu, så bäst att runda av lite.

På återseende.
/L.






Christian 13 år.
HAHA, förlåt, var bara tvungen..


Gästblogg A´la Byman

Hejhej, goddag goddag!

Nu tänkte jag att det var dags för mig att göra ett gästinlägg här. Min Sambo är lite magsjuk så jag bilade iväg hit för att kolla på film och hänga lite. Det är Johan Falk på teve just nu, har redan sett den men den får duga ändå.



Jag trodde att Emelie skulle ha dukat upp värsta godisbordet med chips, läsk och massa godis, men ICKE!

Idag så stod jag och Emelie i köket HELA dagen lång. Hur klarade vi de utan att bråka??!! Johanna skulle ha jobbat till 19, men gick ju av tidigare beskriven anledning hem så Emelie hoppade in den tiden.

Annars då? Jo, de rullar väl på. Jag har praktik en vecka till och hur fan ska de gå med alla skrikande jävla barn??
Och jag ska bli lärare, haha:D Lols, som valpen skulle ha sagt.

Till Johanna: Krya på dig älskling!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Tror ja ska ladda ner unibet och spela bort lite mer pengar, emelie är helt inne i filmen nu, hahah !

/ Christian "Lols" Byman


"säg som det är otrohet varar längst"

Nej men goddag! Det var ju inte igår..

Tänkte bara kika in och berätta att jag lever, det händer inte så mycket i lilla landet lagom här inte.
Jag jobbar, går i skolan, eller, jag går dit, vi dricker kaffe, pratar skit, får ledigt från varenda lektion i princip eftersom alla lärare är borta, eller så är det bokprat å opponeringar hit och dit, min vecka var underbar, förra alltså.
Jag är så glad i mina tjejer i klassen, herregud vilka fantastiska människor!
Jennifer, Becca, SandraP, Ange, Amanda, Emma, Frida <3 Ni är så bra! Det är ni som gör att skolan är bra.

Vad händer i veckan då tro? Skola, jobba, Elias ska döpas, jag ska döpas, HAHA! Detta kommer bli så roligt. Återkommer med info när jag själv vet någonting, och nej jag har inte gått och blivit plötsligt troende, det är för goda ändamål och det bästa jag kommer ha gjort i mitt liv..

Imorgon ska jag jobba på hamburgefabriken igen, som jag gjort dom senaste dagarna, men jag trivs. Jag har ju alla bra på ett och samma ställe liksom, vad finns det att ogilla? Att tiden går så sakta kanske.

Angående rubriken så är det säkert någon som kommer klura, undra och fundera på vad jag menar.. Jag låter det vara osagt helt enkelt.
Inte för att jag förespråkar otrohet eller något, absolut inte!
Haha, jag kan inte hålla mig, jag lyssnade på Maskinen - Pengar i skrivande stund, och så sa dom så och då tyckte jag det lät bra.

Och anledningen till att jag skriver en lördagkväll klockan elva är att jag har blivit en jävla torrboll.
Satt hemma ikväll och tittade på körslaget i min ensamhet, la ner alla planer på fester hit och dit och stannade hemma för att jag ska kunna köra bil till jobbet imorgon för att jag har blivit för lat för att gå till bussen eller låta någon skjutsa mig. Jag mår som bäst när jag kör bil ensam, i min egen takt, i mina egna tankar, med mina pensionärslåtar på P2..  Livet är fantastiskt.

Jag har slutat grubbla nu också, eller det kommer jag alltid göra, men inte i samma utsträckning som förr.
Det får vara som det är helt enkelt, men klart det hade varit bättre om det hade varit en smula annorlunda. Men jag får leva med det helt enkelt.
Den där blicken som gör mig helt galen är ett minne blott som det ser ut, vad kan jag göra åt saken? ingenting..
Men det löser sig, det gör det alltid.


Nu blev det lite buttert här, det ska det inte vara. Jag ska titta på något program jag missat i veckan på datorn nu och sen sova, Imorgon är det jobb som gäller somsagt.

Vi hörs när vi hörs!
På återseende
/L.





En somrig bild från våran lilla promenad häromdagen, vi ignongerar mitt jättejättejätte stora huvud och tre meter långa panna, jag kör bara!



Min fina skylt som jag fick av Mamma som hon satt upp på lilla bilen när jag fick körkort, BÄSTA SKYLTEN! Haha!





jadu..

Vad har hänt?
Jag har fått körkort, det bästa som hänt i mitt liv.
Det enda minuset med detta är att jag verkligen tyckte om min körlärare, hon var bäst!
Nu kommer jag ju saknar henne liksom!
Jobbigt läge.
Fast jag kan ju inte köra bil, eller,  jo nu kan jag! Igår kunde jag inte!
Jag ska jobba hela helgen,
och sen så har jag börjat grubbla lite smått igen, fan att det aldrig kan vara lätt liksom?

Nejdå.. nu ser vi framåt!

SAKNAR DIG VIKTORIA, DU KAN VÄL HÖRA AV DIG NÅGON DAG, ELLER DU KANSKE HAR GLÖMT MIG?

på återseeende.
/L.


HUR VACKER KAN EN MÄNNISKA VARA?



Jag har inga ord kvar...
finaste mina ögon skådat.

Talet Denise höll på min 18-års fest;

Något som håller mig varmt om hjärtat är talet som Denise höll på mitt kalas när jag fyllde 18, Jag har de uppsatt på kylskåpet och läser ldet lite då och då.
Som tårarna rann under detta, herregud! Man kan säga att jag grät mer än skrattade för alla mina fina vänner och min familj gjorde denna kväll fantastisk:

Tänkte dela med mig,
så here it comes:




Jag har fått höra nedräkningen i över ett år.
392 dagar kvar.
258
117
9
I MORGON DENISE I MORGON!
Och nu, Lilly, nu är du äntligen 18. Som du har längat! Och som du har räknat ner! Och som alla i din omgivning har fått höra det och varit tvyngen att säga "Idag behöver du inte nämna din nedräkning - Jag behöver en paus"

Nu slipper vi din nedräkning.
I alla fall för idag.
Snart är det dags att börja räkna ner till din 20-års dag, om jag känner dig rätt 729 dagar.
Men idag är det dagen med stort D, dagen som du har längtat efter lika mycket som du under din GI-period längtade efter en plusmeny med garlic-dip. Nu har du blivit myndig och du behöver inte längre använda falskt leg för att gå in på krogen. Det kanske är dags att jag får tillbaka mitt leg nu, som du haft sen våren -07?

Du får gå in på krogen lagligt nu, Lilly! Om vakterna inte skulle lega skulle du vilja göra det endå och du skulle säga; "Titta det är jag på riktigt på leget! Titta då!" och du behöver inte noja dig över att åka fast (igen) för falskleg. Nu får du äntligen ta ditt efterlängtade körkort, och jag har sett din utveckling bakom ratten. Från att ha backat in i Christians bil, och nästan ramma en lykstolpe och köra 25 på 50-väg, så är du snart redo för att avlägga ditt förarprov med en säker fickparkering och start i uppförsbacke. Äcen fast du inte är förhållandetypen så får du gifta dig nu, ge blod och spela på hästar och mycket, mycket mera.

Du är 18 nu.
18 Lilly 18.
Det är svårt att tro att den dagen till slut har kommit.
Det var svårt att tro att den dagen någonsin skulle komma, speciellt för 312 dagar sen då det kändes så oerhört lång borta. Igår blev det ändå på något vis verkligt. I MORGON DENISE, IMORGON! Och när jag ringde dig 11 på morgonen i onsdags och sjöng en gratulationssång för dig så var det verkligen på riktigt.

Du är speciell, Lilly, inte bara i den mening att du blir full som en nejlika och missar stolen med en halvmeter och sätter en ölkartong på huvudet, utan du är speciell som i att du är en fin människa. Vi har inte känd varandra så väldans länge, men vi har ändå gått igenom mycket tillsammans. I mina svåra stunder har du stöttat mig, och vice versa. DU är en klippa som man kan luta sig mot i en storm i väntan på att stormen drar förbi. Men vänskap mäter man inte i kvantitet, hur länge man har känt varandra, utan i kvalitet, hur god vänskapen är. Och vår vänskap är av lyxkvalitet och jag hoppas att den kommer bli livslång.
Grattis!

Nu tycker jag att vi alla utbringar en skål för födelsedagsbarnet, det är hon väl värd!




ÅÅH, JAG RYSER...
VÄRLDENS BÄSTA TAL!
<3
Kärlek..



Btw; Jag klarade mitt teoriprov, nu kör vi.

På återseende.
/L.

Inga konstigheter.

Lilly säger:

Alternativ A - Lyssna

5-50 meter

 

Alternativ B - Lyssna

50-200 meter

 

Alternativ C - Lyssna

200-400 meter

 

Alternativ D - Lyssna

400-600 meter

Hur långt innan faran sätts normalt ett varningsmärke upp på en motorväg?

Henke säger:

inte vet jag

Lilly säger:

 

nehe

Henke säger:

 

c tror jag

Lilly säger:

 

Okej..

Henke säger:

 

fast jag vet inte

Lilly säger:

 

Vakuumservo, fan är det?

Henke säger:

 

servo som funkar via vakuumtryck

 

idiot

Lilly säger:

 

haha, lät så fult när jag läste det, värsta finskt. Vakuumservo.



Sällan jag...

den VIKTIGASTE veckan i mitt liv är på ingång..

Så vänta er inte någon stående ovationers uppdatering från min sida..
(som ni någonsin gjort det ;)

Ni får veta när det är klart liksom, får ni inte veta, nej då går det inge bra alltså..

Måste bara berätta om en rolig grej som hände i fredags på GDG: (macken alltså)

Jag och Zandra går dit för att köpa ciggaretter,

jag handlar mina först, betalar och tackar för mig.

Zandra handlar och blir tillfrågad om leg.....

 

Det som är så roligt är att Zandra är 23 år gammal, jag är 18.. Borde jag ha åldersnojja eller vad? Ser jag så gammal ut? Eller ser hon ung ut? Det som är bra var att jag igår fick visa leg på Old Saints för första gången på himla länge, jag tar det som ett tecken att jag fortfarande ser ut att vara 15. 

På återseende. 
/L.  



Jag får nog acceptera att jag inte går i sjuan längre..........


När jag endå är igång..

Nu ska jag ta och bege mig ut på nya äventyr, haha!
Ska ner till Z, och dricka vin, sen visar det sig vart vi tar oss.
Plånboken säger ekoekoekoeko, så det blir inga aktiviteter som kostar pengar iallafall.
Fattig tjej_1991 signar ut.
och säger

På återseende
/L.



Ni hittar mig antagligen sådär om ni hittar mig ikväll..

Nu har jag bjudit på två cp-fula bilder på raken, vilken tjej alltså!


Voktoria

Hola!

Jag vet att ni undrar, tänker och funderar febrilt över vars jag tagit vägen, och det kan ni gott göra!
Orkar inte berätta vad jag gjort,
eller kan väl sammanfatta det lite kort:

Blivit onykter med vänner,
Carl Henrik piercade min bröstvårta
Jag hade inget smycke så jag tog ut det
Varit med Voktoria
Varit barnvakt åt finaste Elias
Skrattat med Voktoria
Fikat med Voktoria, ch och henke
Pluggat körkort
Kört bil
Fått mina första motorstopp på länge,
Varit med Zandra, Erica Och Jennifer en hel del.
Sovit
Jobbat

Sen orkar jag inte berätta något mer.
Ikväll ska jag dricka vin, och fira mina framgångar.
I helgen ska jag jobba.

Hörs hej!

4

Skrattat länge åt deh här bilden har jag också gjort.
Under tiden som minderårig var jag som bäst.
Oh ja!

RSS 2.0